over simone

Hi! Ik ben Simone. Als orthopedagoog werkte ik een aantal jaren in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Samen met kinderen en veelal moeders bedacht ik hoe lastige situaties in de opvoeding, thuis en op school op een andere manier aangepakt konden worden. Ik vond dat ontzettend leuk. Zo kon ik anderen helpen met datgene waar ze moeite mee hadden of niet zo lekker liep. Maar ook concluderen welke dingen er wél goed gaan. Ik was in contact met de ander door mijzelf te zijn, door te laten zien welke kracht zij zelf hadden om iets aan te pakken in hun leven en hoe vaak dat goed ging. Daar genoot ik iedere dag van, tot ik onderuit ging…

Benieuwd naar mijn verhaal?

 

Jarenlang zocht ik het antwoord in mijn omgeving. In de activiteiten die ik ondernam. In het ideaalbeeld dat ik probeerde na te streven. In een ander waarvan ik dacht dat die het perfecte leven had. Ik deed niets goed genoeg, het kon altijd beter. Ik wilde meer en ik wilde het direct. Mijn eigenwaarde daalde. Ik zette anderen voor mijzelf.

Toen ik mijn grens bereikte ging ik daar keer op keer overheen. Ik wílde wel veranderen, maar ik wist niet hoe. Ik probeerde zoveel dingen te veranderen, maar dat was slechts symptoombestrijding. Ik zat zo vast in mijn levenspatroon. Zonder dat ik het echt door had, verloor ik langzaam het contact met mijzelf. Ik bereikte mijn afgrond… en ik denderde er keihard overheen.

Inmiddels weet ik beter. Er is licht aan het einde van de tunnel. Mijn burn out zag ik als een moment dat ik helemaal tot mezelf kon komen. Terug naar mijzelf. Tijd om aan mezelf te sleutelen. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar word ik blij van?

Transformatie van mezelf. Ontdekken wie ik was. Ontdekken dat alles al in mijzelf zit. Ontdekken dat ik al goed ben zoals ik ben. Mijn lichaam weer voelen. Mijn hart weer volgen. Weer stralen. Dat voelt zo ontzettend goed!

Ik zal het niet mooier maken dan het is. Het ging niet zonder slag of stoot. Het was vallen en opstaan. En nog eens dieper vallen en weer opstaan. Het was hard werken.

Inmiddels weet ik beter. Ik weet dat ik er mag zijn. Ik weet dat ik goed genoeg ben. Ik weet dat ik ertoe doe. Ik weet het niet alleen, ik voel het ook. En het voelt zo goed!

Dit is mijn missie, ik gun het iedereen. Ik gun het je om beter voor jezelf te zorgen. Ik gun het je om meer voor jezelf te kiezen, om datgene te gaan doen waar jij gelukkig van wordt! Laat je niet tegenhouden door allerlei overtuigingen of verwachtingen, maar leef jouw eigen leven.

Soms weet je dat je dingen anders wil. Soms lukt het je niet. Wees vriendelijk voor jezelf.
Het leven ziet er soms niet rooskleurig uit. Er zijn momenten dat je even niet weet waar je het moet zoeken. Misschien heb je zelf al zoveel geprobeerd, waarom gaat het dan nog steeds niet goed? Houdt het dan nooit op?

Boek gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek:

  • hoe je de regie kunt pakken over je eigen leven

  • hoe je echt kunt kiezen voor jezelf

  • dat je vriendelijker mag zijn naar jezelf

  • weet wie jij bent

  • waar jij blij van wordt

  • hoe jij je leven kunt inrichten waar jij je goed bij voelt