don rhea38692.jpg
 

Hi, ik ben Simone

Als ambitieuze millennial raakte ik in een flinke burn out. Dat was hét keerpunt van mijn leven. Ik nam een besluit om volledig voor mijzelf te kiezen, te herstellen en dat leven te creëren wat 100% bij mij past en waar ik gelukkig van word.

Nu leef ik mijn eigen leven.
Ik doe datgene waar ik blij van wordt
Ik doe de dingen bewust en vol overgave.
Ik ervaar zoveel meer vrijheid en plezier.

Ik vul mijn dagen met boeken lezen, yoga, tennis, lekker eten, diepgaande gesprekken en heel veel wandelen in de natuur!

 
SimoneVerhage+-+happy+life+coach+orthopedagoog
 

HET IS MIJN MISSIE OM ambitieuze mensen te ONDERSTEUNEN zodat zij zich WEER GOED VOELEN OVER zichZELF. écht VOELEN DAT JE goed genoeg bent, dat je HET WAARD BENT EN DAT JE ER MAG ZIJN! Hoe meer je in verbinding staat met wie jij diep van binnen bent, des te beter je weet waar jouw vuur van gaat branden, zodat jij een leven kan leiden waarin jij straalt, innerlijke rust en voldoening ervaart.

achtergrond 8000 x 100.png

Met mijn wetenschappelijke achtergrond als orthopedagoog en mijn nieuwe levenservaringen ben ik er nu voor jou.

Ik gun het je dat ook jij volledig jezelf kunt zijn. Dat jij laat zien wie jij werkelijk bent, zonder dat je druk maakt om wat een ander daarvan vindt! Ik gun het je om meer in contact te komen met je ware zelf en meer vrijheid, innerlijke rust en zingeving te ervaren. Ik gun het je om meer voor jezelf te kiezen, keuzes te maken die goed voelen voor jou. En je niet te laten tegenhouden door allerlei overtuigingen of verwachtingen, maar jouw eigen leven te leven.

Kom weer in gesprek met jezelf en

Ontdek weer wie jij bent

Wat jij wil

Hoe je kunt leven in plaats van overleven

Te vertrouwen op jezelf

Jouw kracht van binnenuit voelt stralen

En het leven te creëren waar jij zelf gelukkig van wordt